banner-curve

Orthopedische schoenen

Voor sommige voet- of voet gerelateerde problemen is de inzet van de orthopedisch schoenmakers van onze partner Schoenexperts de oplossing om prettig te kunnen (blijven) lopen. De ervaren orthopedisch schoenmakers van Schoenexperts zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw voet (gerelateerde) probleem. Denk hierbij bijvoorbeeld aan volledig op maat gemaakte schoenen, semi orthopedische schoenen, een aanpassing aan uw eigen confectieschoenen of verbandschoenen. Onze orthopedisch schoenmakers werken samen met onze podotherapeuten voor de beste oplossing op maat voor u 
 
Voor ieder voet (gerelateerde) klacht bieden wij een passende oplossing. Bekijk hier de collectie met de verschillende modellen. Meer weten? Voor al uw vragen kunt u contact met ons opnemen. 

Schoenexperts – Mooi op Maat
Voor het aanmeten van orthopedische schoenen werken wij samen met Schoenexperts. Zij zijn in Purmerend & Heerhugowaard een deel van ons team. Mocht u orthopedische schoenen nodig hebben dan wordt u automatisch doorverwezen naar de dichtstbijzijnde locatie waar een orthopedisch schoentechnicus van Schoenexperts aanwezig is.

Afspraak maken
t 088 3456500
U kunt van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur telefonisch een afspraak maken of het afspraakverzoek formulier invullen op de website van Schoenexperts.

Orthopedische schoenen - Schoenexperts