banner-curve

Podotherapie

Wat is podotherapie

In de podotherapie worden personen behandeld met voetklachten of klachten aan het houdings- en bewegingssysteem, die voortvloeien uit een afwijkend functioneren en/of afwijkende stand van de voeten.

Klachten herkennen

Bij de Hallux Voetexperts Noord Holland praktijken werken gespecialiseerde podotherapeuten die u kunnen helpen bij bijvoorbeeld een stijve grote teen, hielspoor, een Hallux Valgus of een zenuwinklemming in de voorvoet. Ook voor lichamelijke klachten of afwijkingen aan de enkels, knieën, heupen of rug die veroorzaakt worden door afwijkend functioneren en/of een afwijkende stand van de voeten, kunnen we u in de podotherapie een oplossing bieden.

Behandeling op maat

Bij Hallux Voetexperts Noord Holland bieden we u een behandelingen en therapeutische toepassingen die speciaal zijn afgestemd op uw klachten. Hierbij is uiteraard rekening gehouden met uw wensen en doelen. De podotherapeut heeft het doel de pijnklachten aan voeten, knieën of heupen te verminderen of te laten verdwijnen door uw voetstand, looppatroon en/of houding te corrigeren. Dit kan o.a. doormiddel van oefeningen, steunzolen op maat, sportzolen en indien nodig zelfs orthopedische schoenen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak in de dichtstbijzijnde praktijk. Kijk hier waar u een podotherapeut kunt vinden bij u in de buurt.

Podotherapie nodig? Bezoek de specialisten van Hallux Voetexperts Noord Holland!

De podotherapie praktijken van Hallux Voetexperts Noord Holland vindt u in Heerhugowaard, Hoorn, Purmerend en Uitgeest . Wij streven voor u de allerhoogste kwaliteit in vrijuit bewegen na. In onze podotherapie praktijken kunt u terecht met uw voet en voetgerelateerde klachten.

Kortom: Vrijuit bewegen! Dankzij onze voetexperts.