banner-curve

Shin splints (spring scheen)

terug naar de klachtenwijzer (stap 2)

De oorzaak van
Shin splints (spring scheen).

Hallux is een samenwerkingsverband voor en door podotherapeuten en is opgericht in 2008 door podotherapeut Mano de Kok.

De voet van A tot Z
De wereld gezonder en gelukkiger maken.

De voet van A tot Z
De Hallux Groep gelooft dat hij de wereld een beetje beter en gelukkiger kan maken door mensen in beweging te brengen of te houden. Bewegen is gezond, want hierdoor verbeteren veel lichamelijke functies. Als mensen beperkt worden in hun vrijheid van bewegen door pijnklachten aan voeten, knieën, heupen of lage rug raken zij veelal gefrustreerd.

De voet van A tot Z
Hallux Voetexperts wil met een totaal dienstenpakket alle voetklachten of klachten aan knieën, heupen of lage rug die voortkomen uit een afwijkend functioneren van de voeten kunnen verhelpen of verbeteren. Hallux Voetexperts heeft alle disciplines in huis, of werkt hier nauw mee samen.

De voet van A tot Z
Alle podotherapeuten van Hallux hebben een vierjarige hbo-opleiding podotherapie gevolgd. Alle podotherapeuten volgen de verplichte bijscholingen.

Hallux Academie ontwikkelt zelf trainingen en cursussen. Voor de eigen podotherapeuten, maar ook voor podotherapeuten die niet bij Hallux zijn aangesloten. En voor aanpalende disciplines, zoals fysiotherapeuten.

Hallux podotherapeuten volgen een verplichte interne opleiding tot ‘casemanager’. Hierdoor kunnen zij in de samenwerking met andere voetspecialisten en aanverwante (para)medische disciplines het beste de belangen van de cliënt behartigen. De Hallux podotherapeut is de spin in het web van de voetzorg.

Met een eigen kwaliteitscommissie bo

Maak een afspraak voor deze klacht bij Voetexperts Noord-Holand.

Hallux voetexperts Noord-Holland levert totaaloplossingen aan mensen met voet- en voetgerelateerde klachten. Het uitgangspunt is om de kwaliteit van leven van cliënten te verbeteren door ze (opnieuw) in beweging te brengen.